Author’s FF Library

1. Han Je Si ^^

SERIES : “SACRIFICE” – Part 1  2 3 4 5 6 7

SERIES : “NIMIC” – Part 1 2 3 4 5 VIDEO TEASER NIMIC 2012 6 7 8 9 10 11

SERIES : “BITTER SWEET REVENGE” – Part 1

SERIES : “PLAN FOR FUTURE” – Part 1

ONESHOT : “INFINITY”

ONESHOT : “ADDICTED TO YOU”

2. Han Soon Hee ^^

SERIES :  “FATED” – Part 1

3. Han Rae Na ^^

SERIES : “MY MEAN GIRL” – Part 1 2

4. Keystisia_97  ^^

ONESHOT : “ONE DAY WITHOUT YOU” 

SERIES : ” LAST GIFT” – PART 1

5. Cha Miho & Lee hyerin ^^

SERIES : “WE ARE ONE” – PART 1  2

6. Yuanfan^^

SERIES : “JUST LIKE YOU” –  Part 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  12 13 14 15 16  17

7.  C.^^ 97lines

SERIES : “GUN SYNDROME” – PART 1

8. Bebskyungie^^ 97lines

ONESHOT : “Hello! EXO-K M-COUNTDOWN (Sooyeon Sheets)”

ONESHOT : “[INDAYLee Tales] KaiSooRis Getting Envy~” – Part [1st—The Day]”

9. Heenimk^^

SERIES : “CREEPY KI2S” – PART 1  2 3 4

10.신 히 라^^

SERIES : “PULCHRITUDE” – PART 1 2  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [COMPLETED]

11. Shin Heera^^

SERIES : “ELECTRIC” – Part 1 2 3 4 5 6 7 8  9 10 11

12. Cha Miho^^

SERIES : “SUMMER STORY” – Part 1 2 3 4 5 6 7 8

 13. Lee Hyerin^^

SERIES : “PROLOGUE” – Part 1 2 3 4 5 6

14. Dreamcreampiggy^^

SERIES : “SARANGHAEYO AHJUSSI” – Prologue , Part 1, 2, 3

ONESHOT : “WAITING FOR THE CLEAR SKIES”

ONESHOT : “DANCING SOULS”

ONESHOT/LETTER: “A LETTER FOR YOU”

15. Shin Hye Jin ^^

ONESHOT : “NOBODY KNOWS”

SERIES : “COME TO MY HEART” – Part 1

**

THANKS FOR READING 😀 WE OPEN BAD AND GOOD COMMENTS, BUT STILL ! KEEP RESPECT 😀 YOUR WORDS ARE GOLD!

FOLLOW OUR TWITTER SPECIAL FOR UPDATE ALL ABOUT EXO: @ADOREXONLY

FOLLOW OUR TWITTER SPECIAL FOR UPDATE FANFICTION : @EXO1st_INA

ALSO RECEIVE PRIVATE EMAIL 😀 JUST SENT TO : ask.exo1st@yahoo.com / exofirstwonderplanet@yahoo.com

VISIT OUR WORDPRESS : exo1stwonderplanet.wordpress.com

ORIGINAL MADE BY @EXO1st_INA’S AUTHOR , NO PLAGIRISM.

If you interest become official author or freelance author, please see https://exo1stwonderplanet.wordpress.com/ff-freelance/

Advertisements

9 thoughts on “Author’s FF Library

  1. Baekhyunnie~Bacon June 24, 2013 at 1:35 PM Reply

    thorrr, mianhae
    cuma mau nanya, kenapa banyak ff series yang endingnya sampai sekarang belum di post ??

    padahal ceritanya menarik banget, sayang kalau gak dilanjutin

    • exo1stwonderplanet July 8, 2013 at 9:31 AM Reply

      Wuahhh maaf banget ya chingudeul^^ Soalnya kita juga harus nunggu kelanjutannya dari Author-author yang ngirim kalau Freelance dan nunggu Author tetapnya yang post^^ Tapi aku usahakan buat tanya-tanya sama author-authornya ya^^
      Thanks a lot sudah mau baca ff di blog ini^^ Sering-sering mampir, baca dan comment ya^^
      -DCP

  2. call me "E.s.y"! January 12, 2014 at 9:46 AM Reply

    annyeong thor2..new reader here! ehehe,…mau tanya disini ada ff yg ceritanya yeoja yg patah hati/cinta bertepuk sebelah tangan g???

  3. Maya Kinasih May 5, 2014 at 3:59 PM Reply

    Thor, kenapa udah lama banget belum update ff :((

    • exo1stwonderplanet May 10, 2014 at 8:17 AM Reply

      Maaf ya 😦
      Kebetulan admin HJS sama DCP sama sama kelas tiga, satu kelas tiga sma sama smp jadi sempet sibuk UN kemarin, cuma skg udah aktif lagi ya ^^

  4. Cynthia June 21, 2014 at 6:26 PM Reply

    Kok ff yg kyk nimic,electric sm sacrifice g ada kelanjutanx sih???
    Dtgu kelanjutanx donk.. itu udh ff lama bgt dr 2012.. thx..
    Aq sk n penasaran sm ff itu.. heheeeheheehe..

    • exo1stwonderplanet July 9, 2014 at 5:58 AM Reply

      Oiya maaf ya, soalnya ada beberapa Author-nya hiatus 😦 Ditunggu aja ya~
      -DCP

  5. last1209 July 24, 2014 at 5:03 AM Reply

    kangen lanjutan electric , maaf ya suka kebablasan gak komen abisnya hanyut dalam cerita #apaini
    di tunggu next chap yaaa FIGHTING!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: